Rödrävens krönika

INNEHÅLL NR 2
Ledare

Konflikten i Liverpool
slut

Rödrävens krönika

Skiten sitter lika hårt
under kläder som är nya

Katrineholmarnas dåliga
förtroende för polisen

Kurdistan

Anarkist-marsch

Kampen för klassen

Nyheter & Notiser
- lokalt

Notiser - nationellt
& internationellt

Välfärdsvisa

Söders bröder håller på, Hammarby och VPK

Det har väl varit lite sisådär med hoppet och glädjen under vintern, men nu när vi går mot ljusare tider är det dags att vakna upp och engagera sig. Nej, det är inte den stundande valrörelsen jag tänker på, utan något mycket viktigare än så; fotbollssäsongen.

Tyvärr ser allsvenskan inte lika intressant ut som tidigare. Hederliga Degerfors har trillat ur och ”borgarlag” som AIK och Örgryte tillåts ”gnetspela” mot publikfloppar som Häcken och Frölunda.

Det finns dock ett lysande undantag; Hammarby IF. Söders stolthet är åter tillbaka där de hör hemma och har skaffat sig några riktigt lovande nyförvärv. Om rättvisan tillåts segra, kan det inte bli annat än succé för ”bajen” denna gång. Men eftersom rättvisan sällan segrar hamnar nog trofeérna hos Göteborg eller Halmstad istället, men det är på Söderstadion den roligaste fotbollen spelas, den bästa stämmningen infinner sig och det är där korven smakar bäst.

Hade Che Guevara levat idag hade han varit Hammarbyare. Det vet alla sanna revolutionärer respektive fotbollsälskare.....

väl mött på Söderstadion

R.R.